ZT PrimerCube

ZT PrimerCube je generátor rotačného magnetického poľa. Obsahuje špeciálnu patentovanú misku s osadenými neodýmovými magnetmi. Táto miska je poháňaná jedinečne navrhnutým krokovým elektromotorom, vyrábaným na zákazku iba pre našu spoločnosť. Nastavenie otáčok, čas chodu, zapnutie, vypnutie..všetko je riadené pomocou ôsmich mikroprocesorov a nastavenie hodnôt je riešené dotykovým displejom. Ide o skvelú učebnú pomôcku pre školy, domácnosti, laborátóriá na vykonávanie fyzikálnych pokusov. Čím rýchlejšie sú otáčky, tým sa zvyšuje frekvencia výbojov častíc. Výnimočná štruktúra, magnetický vektorový potenciál vytvára v priestore priesečníky, ktoré sú usporiadané v symetrii.

Generátor vytvára rotáciou pulzy častíc - elektrónov, fotónov - tieto prúdia z rotujúcej misky von, ich fokus je cca 30 cm pred kockou a maximálny dosah je do 1m.

ZT PrimerCube bol vyvinutý v spolupráci s Rolf Witzsche The Primer Fields theory.

 

Officiálne Prehlásenie! 

Primer Cube od David La Point verzus Primer Cube od Z-Technology s.r.o.

- Fakty -

Na stránke primerfieldfoundation.org si môžete prečítať o veľmi prekvapivej zmene v správaní Davida LaPointa. Musíme reagovať na tieto často úplne nepravdivé slová.

Veľké sklamanie, ktoré pán LaPoint spôsobil v našej spoločnosti, vyústilo do dôrazného protestu proti jeho výrokom o našej PrimerCube. Tu sú zatiaľ najdôležitejšie body:

1. Náš PrimerCube je úplne BEZPEČNÝ - bol testovaný nadnárodným nezávislým laboratóriom, ktoré certifikuje pre celý svet a je držiteľom mnohých medzinárodne uznávaných certifikátov oprávňujúcich merať širokú škálu vlastností nových výrobkov uvádzaných na svetový trh.

2.           Miska s magnetmi, ktorá je umiestnená v našej PrimerCube, je vyrobená presne podľa špecifikácií Davida LaPointa, hoci už máme oveľa lepšie a účinnejšie misky, ktoré teraz testujeme so skvelými výsledkami. Plány na zostrojenie misky a celej PrimerCube boli donedávna k dispozícii na bezplatné stiahnutie na stránke primerfieldfoundation ( opern source ) a my sme ich so súhlasom Davida LaPointa použili na zostrojenie jeho "originálu" ( na porovnanie ) a na vývoj našej vlastnej, modernejšej PrimerCube.

3.           David LaPoint mal našu prvú vzorku PrimerCube ešte v roku 2020 a meral magnetické pole, ktoré naša PrimerCube vytvára. Zistil, že je identické s jeho PrimerCube ( pozri Newsletter PrimerFieldFoundation zo 17. 5. 2021).

4.           Výsledky za 4 roky predaja našej kocky PrimerCube sú TAKÉ isté ako výsledky PrimerCube Davida LaPointa ( ! ! ! ) Jednoznačne pozitívna spätná väzba od našich zákazníkov nás stavia do oveľa iného svetla, ako uvádza David LaPoint.

5.           S novým investorom, ktorý Davidovi LaPointovi sľuboval nezmysly, zrazu od nás stiahol svoju podporu a začal nás ohovárať. V civilizovanom svete sa tomu hovorí nekalá obchodná súťaž. Zaoberáme sa tým v našej právnickej kancelárii.

6.           Nedávne zmiznutie " Open source " pre produkt PrimerCube z LaPointovej webovej stránky potvrdzuje naše podozrenie, že neustála mantra Davida LaPointa "Ľudia a zdravie nad zisky" s príchodom nového investora akosi prestáva platiť.

7.           Projekt PrimerCube a konanie Davida LaPointa sú podľa jeho slov riadené Bohom. Toto tvrdenie nás veľmi zarazilo... Povedal, že Boh mu ukázal kocku a on ju postavil podľa jeho pokynov. Pred štyrmi rokmi nám v rozhovore pre článok týkajúci sa Primer Cube, ktorý vyšiel v tlačenom časopise New Regena, povedal, že liečivé účinky magnetickej misky objavil pri údržbe jedného zo svojich zariadení na fúzie.

8.           So zariadeniami, ktoré vyrábame, máme bohaté skúsenosti. Pred uvedením na svetový trh vždy 1-2 roky testujeme ich účinky. Iba v prípade prístroja PrimerCube sme sa spoľahli na rozprávanie Davida LaPointeho o výhodách používania prístroja PrimerCube a testovali sme ho iba 6 mesiacov, než sme ho ponúkli verejnosti. Spätná väzba od našich testerov a neskôr aj od našich zákazníkov však potvrdila, že česká kocka PrimerCube má minimálne rovnaké účinky ako LaPointova kocka PrimerCube. Súčasné očierňovanie našej kocky PrimerCube zo strany Davida LaPointa je smiešne a smutné zároveň. Neverili by sme, že sa zníži k takejto podlosti.

9.           Ukončenie spolupráce sa v civilizovanom svete uskutočňuje dohodou medzi zúčastnenými stranami, nie hysterickými výkrikmi na webe. Nemali by sme problém to pochopiť. Ale pán LaPoint nám opäť ukázal, čo dokážu s ľuďmi urobiť peniaze. Dôvod toho všetkého je jasný - chce získať monopol na výrobu PrimerCube, čo je však po vydaní a následnom stiahnutí Open Source veľmi komplikované. Ďalšou možnosťou - ktorú naznačuje aj stiahnutie Open Source - je, že PrimerCube zmizne do trezoru. Pán LaPoint to netuší, ale v našej praxi sme to už videli. Boli sme veľmi blízko k podobnému prípadu.

10.         Pán LaPoint nás dvakrát odmietol, keď sme ho chceli osobne navštíviť v USA s našou prvou vzorkou PrimerCube. Prečo - to nevieme. Povedal, že je zaneprázdnený... Všetkých, s ktorými spolupracujeme, poznáme osobne a vždy to bola plodná spolupráca - okrem Davida LaPointa. Aj táto skutočnosť hovorí za veľa.

11.         Každý aspoň trochu technicky zdatný človek si uvedomí, že to, čo v PrimerCube funguje a spôsobuje opísané výhody, je miska, ktorá nesie pomerne silné neodymové magnety.

Nikdy nebudeme tvrdiť, že naša PrimerCube je najlepšia a že ostatné sú zlé - pretože vieme, že misku s magnetmi dokáže postaviť takmer každý, nie je to ťažké. Otočná miska s magnetmi je to, čo funguje v kocke PrimerCube. Nie motor, nie ložiská, nie displej, nie zaoblené rohy plastového krytu, nie konštrukcia kocky ( ! ). Sám David LaPoint nám to potvrdil v jednom z mnohých e-mailov.

12.         Naša spoločnosť nepatrí medzi amatérov, počas nášho pôsobenia sme vytvorili niekoľko jedinečných zariadení, ktoré nemajú vo svete konkurenciu. Na trhu sme od roku 2003, teda viac ako 20 rokov, a naše prístroje sa často nachádzajú v prestížnych zariadeniach a laboratóriách po celom svete. Počas našej činnosti sme sa stretli s rôznymi odborníkmi, ale aj "expertmi".

Dvaja z našich blízkych spolupracovníkov majú podobné vízie ako napríklad Nikola Tesla - keď dostanú zadanie, okamžite "vidia" riešenie. Jeden je inžinier a vedúci nášho vývojového laboratória, druhý je chemik bez príslušného vzdelania - obaja však VŽDY majú riešenie pomocou "vízií", ktoré vedie k posunu v súčasných dostupných poznatkoch. Bezpodmienečne využívame ich talent s ich súhlasom. Ani jeden z nich však tieto vízie nenazýva Bohom, ani ich nevysvetľuje iným nadprirodzeným spôsobom. Obaja sú technici a obaja vedia, že náš svet sa riadi platnými fyzikálnymi zákonmi. Napríklad ich jasné a presvedčivé hodnotenie je, že "zaoblené plastové rohy PrimerCube" a konštrukcia nášho motora nemôžu nijako ovplyvniť magnetické pole, ktoré vychádza z rotujúcej misky. Smer otáčania misky je podľa tohto posúdenia tiež úplne irelevantný - vzhľadom na svetové strany a rotáciu našej planéty.

13. Motor, ktorý poháňa našu misku PrimerCube, je vyrobený na zákazku pre našu spoločnosť. Výrobca ho navrhol s ohľadom na našu požiadavku, aby neovplyvňoval magnetické pole misky, ktorú nesie, a aby bol čo najtichší. Podľa tejto špecifikácie funguje aj náš motor. To, čo píše pán LaPoint o našom motore, je hlúpe, nezmyselné a neprofesionálne.

14. Už nechceme byť s firmou LaPoint nijako spájaní. Sme spoločnosť, ktorá vyrába skvelé nástroje už viac ako 20 rokov a nie je nám cudzie duchaprítomné a kupčenie s naším bohom. Tieto "dôkazy" v minulosti používala inkvizícia.

 Pripravujeme podrobnú správu o tom, čo sa udialo počas našich takmer piatich rokov spolupráce so spoločnosťou LaPoint.

Team Z-Technology s.r.o., Európska únia

https://www.lppfusion.com/about-lppfusion/science-vs-myth-guide/