Plazma generátor RPZ14 és RPZ15

PLAZMA GENERÁTOR RPZ 15 



 

Az RPZ 15 plazma generátor fényképeit mutatjuk be, amely a kontaktus nélküli frekvencia átvitelének elvét használja, Dr. Royal Raymond Rife a mikroorganiuzmusok szelektív pusztítása módszerének ismeretei és tapasztalatai alapján. Manapság a világ piacán két gép van, amelyek részleges hatást érnek el. A Z-technology társaság saját konstrukciójú plazma generátorához teljesen más és egészen eredeti gyártási eljárást választott.

 

2007 -ban kezdtünk az RPZ 14 generátor konstrukciójával . Nem szerettünk volna egy átlagos berendezést, a Super Ravo Zapper sikeres konstrukciójára akartunk kötődni – tehát legyen egy plazma generátorunk is, amely világ termék lesz. Egynéhány rosszul megválasztott bekötés után sikerült kifejlesztenünk egy teljesen egyedüláló áramkört és maguk elé terjesztjük a generátor végső változat fényképeit.

 

A generátor 2008 év felétől volt üzemeltetve és néhány mérési megítélés készült, amelyek a gép abszolút páratlanságait bizonyítják. Az elő sorozat gyártásba kerülő szériát RPZ14 neveztük el. Jelenleg gyártásban lévő RPZ15 plazmagenerátor a régi fejlesztés enyhe módosítása és a 2018 piacra helyezése óta használt RPZ15 megnevezés van érvényben.

A készülékekben a moduláció egyforma, ami a legalapvetőbb tulajdonsága a plazma generátornak.

RPZ + BOX

Mostanáig a legsikeresebb kereskedelmileg kínált kanadai gyártású plazma generátor maximálisan 200 kHz-ig dolgozik.

 

A Rife/Bare szabadalmat birtokló berendezések (James Bare amerikai konstruktőr és feltaláló) maximálisan 500 kHz-ig dolgoznak.

Rife

A Cseh konstrukciójú Z-technology s.r.o. plazma generátora teljesen pontosan dolgozik, 5 Hz-től 900 kHz-ig a kilépő impulzusok összemosódása nélkül. A világ első helyére kerültünk, a többi gyártó egyelőre nem képes technikailag ilyen generátort szerkeszteni.

 

James Bare gratulációját küldte az ilyen féle gépek fejlesztésénél tett óriási előrelépéshez és a további tevékenységünkhöz sok sikert kívánt.

 

E generátor konstrukciója kimondottan alkímia, mindennek tökéletesen pontosnak kell lennie, sok alkatrész csak a mi generátorunk céljából volt gyártva és a magas feszültségű alkatrészek fejlesztése teljességében a mi rendelésünkre az USA-ban készültek. A kilépésen, amely a plazma kisülését indítja, a feszültség 1000-2000 Volt körül van, az ugráló túlfeszültség eléri a több száz Ampert.

 

A mi plazma generátorunk konstrukciója előrelépést jelent ebben az ágazatban. A csövek, amelyek a környezetükben 5 m-ig sugároznak pulzusokat, Dr. R. R. Rife által használt pontos összetételű értékes nemes gázokból vannak gyártva.

harmonic FRQ

Ennek a fajtának a jelenleg legtökéletesebb gépéről van szó, amely pillanatnyilag a rendelkezésünkre áll.